Over ons

Nadieh

Ergotherapie Nadieh is een ergotherapiepraktijk gericht op het behandelen van kinderen.
Ik ben in 2015 afgestudeerd als ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Sindsdien ben ik werkzaam binnen de eerste lijns ergotherapie. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mij te specialiseren tot kinderergotherapeut. Ik bezit de volgende specialisaties:

  • Methodische behandelconcepten bij leer- en ontwikkelingsproblemen
  • Sensorisch informatieverwerking
  • Meskertherapie
  • Beter bij de les
  • Werken met aandacht

Tijdens mijn stage kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen het allerleukste vind. Het werken met kinderen geeft mij veel energie en voldoening. Samen met het kind, de ouders, de leerkracht en eventueel andere betrokken partijen onderzoeken hoe problemen die het kind ervaart, te verminderen of te ondervangen, zie ik als een enorme uitdaging. Het is mijn passie om het beste in elk kind naar boven te halen.

 

Lynn

Mijn naam is Lynn Cox en ik ben 23 jaar. Nadat ik mijn stage binnen de kinderergotherapie had gelopen, wist ik zeker dat ik als ergotherapeut binnen de doelgroep kinderen aan de slag wilde gaan. Ik ben erg enthousiast om mij te gaan ontwikkelen in het werkveld. 

Nadieh

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen, is Ergotherapie Nadieh aangesloten bij Ergotherapie Nederland. Ook is Ergotherapie Nadieh geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Verder volg ik regelmatig scholingen en trainingen om te kunnen werken met de meest recente inzichten. 

logo ergotherapie nederland Ergotherapie Nadieh Sittard Kinderen
logo kwaliteitsregister paramedici Ergotherapie Nadieh kinderen Sittard

Walramstraat 1 6131 BK Sittard | info@ergotherapienadieh.nl | 06 15 36 82 56